5 باور اشتباه در مورد کاندوم چیست

5 باور اشتباه در مورد کاندوم

فهرست مطالبی که در این مقاله می‌خوانید.

امروزه با رشد و توسعه فضای مجازی باور اشتباه در مورد کاندوم به وجود آمده و در میان مردم جا افتاده است. بهترین راه برای غلبه بر این باورها و شایعات دانستن حقیقت است. از تفکر اشتباه در مورد کاندوم می‌توان به این موضوع اشاره کرد که افراد فکر می‌کنند چون شریک جنسی متعددی ندارند و فقط با همسر خود در ارتباط هستند پس نیازی با استفاده از کاندوم ندارند. این تصور اشتباه از کاندوم است. چرا که ظاهر افراد نشان‌دهنده این نیست که آیا مبتلا به بیماری‌هایی همچون ایدز، سوزاک و غیره هستند یا نه، در حقیقت بسیاری از بیماری‌های مقاربتی هیچ علامتی ندارند. بنابراین شما نمی‌توانید به قدری به شریک جنسیتان یا حتی خودتان مطمئن باشید که نخواهید از کاندوم استفاده کنید و تصور کنید که از این گونه بیماری‌ها و عفونت‌ها در امان هستید. پس حتی اگر رابطه شما کاملاً اصولی و دارای چارچوب در محدوده خانواده است، به این باورهای اشتباه در مورد کاندوم توجه نکنید و حین رابطه‌تان از کاندوم کمک بگیرید.

5 باور اشتباه در مورد کاندوم

در این بخش از مقاله قصد داریم تا به بررسی برخی از باورهای اشتباه که در مورد کاندوم وجود دارد بپردازیم. این باورهای اشتباه را می‌توان به 5 دسته تقسیم کرد. که به ترتیب موارد زیر می‌باشد.

  1. از دو کاندوم به صورت همزمان استفاده نکنید

یکی از باور اشتباه در مورد کاندوم این است که اغلب مردم فکر می‌کنند، اگر در طول رابطه جنسی از دو کاندوم به صورت هم زمان استفاده کنند امنیت رابطه در برابر ابتلا به بیماری‌های مقاربتی بیشتر می‌شود. در صورتی که هیچ شواهد علمی وجود ندارد که نشان دهد استفاده از دو کاندوم بهتر از یک کاندوم است. استفاده هم زمان از دو کاندوم نه تنها بهتر نیست، بلکه می‌تواند تأثیر آن را کاهش دهد. اگر در طول رابطه جنسی از دو کاندوم روی هم استفاده شود، اصطکاکی میان آن‌ها ایجاد می‌شود و همین اصطکاک منجر به پاره شدن یکی یا هر دو کاندوم می‌شود. حتی استفاده هم زمان از کاندوم زنانه و مردانه هم از باورهای اشتباه است که باعث می‌شود تا کاندوم‌ها به هم گیر کرده و از جای خود خارج شوند.

  1. ابعاد کاندوم‌ها یکسان نیست

یکی دیگر از باورهای اشتباه که عموم مردم به خصوص آقایان به آن اعتقاد دارند این است که کاندوم‌ها یک اندازه هستند و هر کاندومی برایشان مناسب است. دلیل جا افتادن این باور غلط در میان مردم خاصیت کشسانی و انعطاف‌پذیر بودن کاندوم‌ها است. درست است که کاندوم ماهیت کشسانی دارد اما این دلیل نمی‌شود که تمام کاندوم‌ها تک سایز یا فری سایز باشند. کاندوم‌ها سایزبندی دارند و هر فردی بسته به اندازه آلت تناسلی خود باید سایز مناسب کاندوم را استفاده کند. دانستن سایز کاندوم مهم است. اگر از کاندوم کوچک استفاده کنید چون کاندوم بیش از حد تحملش کش میاید، قطعا در حین رابطه پاره می‌شود. اگر هم کاندوم بزرگ باشد، حین آمیزش از روی آلت لیز می‌خورد و می‌افتد. به همین دلیل در هر دو حالت باعث انتقال عفونت‌ها و به دنبال آن ابتلا به بیماری‌های مقاربتی می‌شود.

  1. کاندوم‌ها انزال زودرس نمی‌آورند

از دیگر باور اشتباه در مورد کاندوم در میان عموم مردم این است که استفاده از کاندوم باعث انزال زودرس می‌شود. در صورتی که استفاده از کاندوم میزان تحریک‌پذیری آلت تناسلی را کاهش می‌دهد و باعث می‌شود تا فرد در حین رابطه جنسی دیرتر به انزال برسد. همین مسئله نیز موجب طولانی شدن مدت رابطه جنسی می‌گردد. بنابراین استفاده از کاندوم نه تنها باعث زود انزالی نمی‌شود، بلکه یک روش مناسب برای جلوگیری از انزال زودرس هم هست. اما کسانی که با مشکل زود انزالی رو به رو هستند بهتر است به صورت تخصصی به درمان مشکل خود بپردازند.

  1. کاندوم باعث بروز هیچ بیماری نمی‌شود

بسیاری از افراد با این تصور اشتباه از کاندوم که بیشتر مضر است تا مفید و باعث بیماری‌های مختلفی همچون سرطان می‌شود، از کاندوم استفاده نمی‌کنند. این در حالی است که تا به حال هیچ بیماری مرتبط با استفاده از کاندوم در دنیا شناسایی نشده است. تنها چیزی که اثبات شده، این است که کاندوم می‌تواند از ابتلا به بیماری مقاربتی جلوگیری نماید. این دسته باورها از جایی نشات می‌گیرد که بدن بعضی افراد به دلایل مختلف به برخی از انواع کاندوم به ویژه کاندوم‌هایی از جنس لاتکس واکنش منفی نشان می‌دهد. در حالی که این واکنش منفی هم چیزی بیشتر از یک حساسیت ساده نیست و هیچ دلیلی برای نگرانی وجود ندارد.

  1. کاندوم شما را از تمام بیماری‌های مقاربتی حفظ می‌کند

در میان مردم این باور اشتباه وجود دارد که کاندوم نمی‌تواند از افراد در برابر ابتلا به بیماری‌های مقاربتی مانند کلامیدیا، سوزاک، سیفلیس محافظت کند. در صورتی که این باور اشتباه در مورد کاندوم است. قطعاً می‌دانید که عفونت از طریق ترشحات دستگاه تناسلی منتقل می‌شوند. از آن جایی که کاندوم به عنوان یک مانع عمل می‌کند، عفونت‌های جنسی را مسدود می‌کند، به خوبی می‌تواند از انتقال بیماری‌ها به شریک جنسی جلوگیری نماید.

کلام آخر

در این بخش با چند باور اشتباه در مورد کاندوم آشنا شدید. حال که به آگاهی درست و صحیحی رسیدید بی‌شک می‌توانید به کمک کاندوم رابطه جنسی خود را افزایش دهید. تصور اشتباه از کاندوم باعث می‌شود که مانع استفاده افراد در رابطه شود و کیفیت رابطه جنسی در برخی موارد کاهش یابد. زمانی که کیفیت رابطه افزایش پیدا کند بی‌شک کیفیت زندگی مشترک هم بیشتر می‌شود. در پایان تقاضا داریم که هر گونه تفکر اشتباه در مورد کاندوم را بدون بررسی و تحقیق نپذیرید.

نویسنده

احسان یاقوتی

در 28 سالگی بعد از کنجکاوی در دنیای سئو و طراحی سایت، به مدیریت محتوا و ایجاد محتواهایی متفاوت و جذاب علاقه مندشدم. که البته همه اینها به مهندسی معماری که در دانشگاه خوندم ارتباط خاصی نداره :)

اشتراک‌گذاری مطلب:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا