آرتروز شایعترین بیماری مفصلی است که باعث از بین رفتن تدریجی غضروف مفاصل میشود و همین امر درد و دشواری زیادی را در زمان حرکت به وجود میآورد. افرادی که به این بیماری مبتلا هستند، به سختی حرکت میکنند و محدودیتهای زیادی در حرکت آنها دیده میشود. در روند این بیماری، مفاصل متورم و دردناک میشوند و همین امر باعث میشود این بیماران به دنبال بهترین داروی آرتروز باشند. شما میتوانید برای خرید بهترین قرص مفصل ساز از سایت داروخانه آنلاین دراکت به همراه مشاوره رایگان نمائید.

معرفی بهترین داروی آرتروز
بهترین داروی آتروز به دو دسته داروهای گیاهی و شیمیایی تقسیمبندی میشوند. هر کدام از این داروها دارای مزایا و معایبی هستند و باید زیر نظر پزشک مصرف شوند. این داروها به شرح زیر هستند:• داروهای گیاهی:
مطالعات نشان دادهاند زردچوبه میتواند به عنوان بهترین داروی آرتروز در نظر گرفته شود. این گیاه آنتیاکسیدان قوی است که رادیکالهای آزاد را کنترل میکند و اجازه نمیدهد بافتهای بدن متورم شوند.• داروهای شیمیایی:
داروهایی نظیر کلسیم، منیزیم، کلاژن، هیالورونیک اسید میتوانند به بازسازی مفاصل کمک کنند.آشنایی با 8 مکمل برای درمان آرتروز
برای اینکه بتوانید بهترین داروی آرتروز را بشناسید و آنها را برای بهبود این بیماری به کار ببرید، در ادامه به معرفی 8 مکملی میپردازیم که میتوانند به کنترل و درمان این بیماری کمک کنند. این مکملها و داروها به شرح زیر هستند:1. گل مغربی:
داروهایی که حاوی گل مغربی هستند، میتوانند به درمان مشکلات مفصلی که در پی بیماری آرتروز به وجود میآیند، کمک کنند.2. سویا:
سویا این توانایی را دارد، مواد مخربی را که به مفاصل آسیب وارد میکنند و باعث تخریب آنها میشوند، از بین ببرد.3. متیل سولفونیل متان:
مطالعات و تحقیقات نشان میدهند که این ماده میتواند برای بهبود درد مفاصل مناسب باشد. البته باید بدانید مصرف آن میتواند باعث بروز واکنشهای شدید آلرژیک شود.4. گلوکزامین و کندرویتین سولفات:
محققان بر این باور هستند که استفاده از این داروها میتوانند به ترمیم بافت تخریبشده مفاصل کمک کنند.5. کلاژن:
کلاژن به صورت پودر، قرص یا کپسول در بازار موجود است. مصرف این مکمل میتواند برای بهبود درد آرتروز مناسب باشد و حتی به ترمیم غضروف و مفاصل کمک کند. البته باید بدانید در این رابطه، نظرات ضد و نقیض زیادی وجود دارد.6. رزوراترول:
این ماده که یک آنتی اکسیدان قوی است، در گیاهانی مانند انگور، گوجهفرنگی، بادامزمینی، سویا و چای یافت میشود و میتواند به بهبود درد کمک کند.7. روغن ماهی:
اسیدهای چرب میتوانند از تخریب بافت مفاصل جلوگیری کنند و بیماری آرتروز را بهبود ببخشند.8. روغن گل گاو زبان:
برخی از مطالعات به این موضوع اشاره میکنند که روغن گل گاو زبان میتواند به عنوان مکمل مفید در نظر گرفته شود و به درمان التهاب مفاصل کمک کند.قرص درمان درد مفصل شانه
انتخاب بهترین قرص برای درد شانه، امری تخصصی است که نیازمند مشورت با پزشک است. هر دارویی عوارض جانبی خاص خود را دارد و ممکن است برای همه افراد مناسب نباشد. پزشک با توجه به نوع درد، شدت آن و شرایط جسمانی شما، مناسبترین دارو را تجویز خواهد کرد. داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs) مانند ایبوپروفن، ناپروکسن و دیکلوفناک، از جمله داروهایی هستند که معمولاً برای کاهش درد و التهاب شانه تجویز میشوند. اما به یاد داشته باشید که این داروها تنها بخشی از درمان هستند و برای درمان ریشهای مشکل، باید به دنبال راهکارهای درمانی دیگر نیز باشید.بهترین قرص آرتروز زانو
آرتروز زانو یکی دیگر از بیماریهایی است که میتواند مشکلات حرکتی را برای بیماران به وجود بیاورد. این بیماری با علائمی نظیر درد، خشکی، بیحرکتی و تغییر شکل مفصل زانو خود را نشان میدهد. زمانی که صحبت از بهترین داروی آرتروز زانو میشود، ابتدا باید به معرفی مسکنهایی بپردازیم که برای کنترل درد مورد استفاده قرار میگیرند. بهترین قرص آرتروز زانو که برای کنترل درد به کار برده میشوند، به شرح زیر هستند: • ایبوپروفن • ناپروکسن سدیم • دیکلوفناک • سلکوکسیب • اتوریکوکسیب اگر بخواهیم به معرفی بهترین قرص آرتروز زانو برای درمان بپردازیم، باید بگوییم که درمان این بیماری به شدت بیماری بستگی دارد. گاهی شدت بیماری بسیار زیاد است و تنها میتواند علائم را کنترل کرد. اما زمانی که این بیماری به تازگی شروع شده است، میتوان با استفاده از برخی از داروها، آن را درمان کرد. مکمل ویتامین د یکی از بهترین داروهایی است که میتواند به بهبود آرتروز زانو کمک کند.قرص برای درد آرنج
درد آرنج یکی دیگر از بیماریهایی است که ممکن است برای افراد پیش بیاید. معمول، کسانی که کارهای شدید بدنی انجام میدهند و از بدن خود به خوبی مراقبت نمیکنند، دچار مشکلاتی در آرنج میشوند. موارد دیگری نیز وجود دارند که ممکن است باعث درد آرنج شوند: • اپیکوندیلیتهای جانبی • اپیکوندیلیت میانی • بورسیت پشت آرنج • تاندونیت دوسر و سه سر • سندرم تونل کوبیتال آرنج داروهایی که برای کنترل درد مورد استفاده قرار میگیرند، بر اساس میزان تورم مفاصل انتخاب میشوند. در صورتی که تورم مفاصل کم باشد یا تورمی وجود نداشته باشد، میتوان از استامینوفن استفاده کرد. در غیراینصورت، میتوان به سراغ آسپرین، سلکوکسیب، ایبوپروفن و یا ناپروکسن رفت.قرص برای آرتروز دست
آرتروز دست یا استئوآرتریت یکی از بیماریهای شایع در میان بانوان است و معمولا، با افزایش سن این بیماری شدیدتر میشود. علت این امر میتواند انجام غیراصولی کارهای خانه توسط بانوان باشد. در این بیماری، مفاصل دست و انگشتان از بین میروند و التهاب شدیدی در آنها به وجود میآید. بهترین داروی آرتروز دست بر اساس پیشرفت بیماری مشخص میشود. انواع قرص برای آرتروز دست که برای کنترل درد پیشنهاد میشوند، به شرح زیر هستند: • داروهای اکسی کدون • داروهای حاوی هیدروکودون • قرص ایبوپروفن • داروی ملوکسیکام • قرص ناپروکسن سدیم • قرص ایندومتاسینقرص مخصوص آرتروز لگن
آرتروز لگن یکی دیگر از بیماریهای مفصلی است که باعث سائیدگی و فرسودگی بافت غضروفی لگن میشود و همین امر نشستن و برخاستن را دشوار میکند. برای کنترل این بیماری، شدت بیماری بسیار مهم است. اگر درد آرتروز بسیار زیاد باشد، بهتر است به سراغ داروهای قوی مانند ناپروکسن سدیم یا ایندومتاسین بروید. اما اگر درد زیاد نیست، میتوان با استفاده از استامینوفن یا ایبوپروفن درد را کنترل کرد. به این مسئله توجه داشته باشید که شما نباید بدون مشورت با پزشک، از این داروها استفاده کنید.قرص برای درمان آرتروز
زمانی که صحبت از بهترین داروی آرتروز میشود، یکی از سوالاتی که مطرح میگردد این است که بهترین قرص برای درمان آرتروز چیست. بهتر است بدانید داروهایی که برای هر بیمار تجویز میشوند، متفاوت هستند و نمیتوان برای تمامی افراد یک قرص تجویز کرد. داروهایی که برای درمان آرتروز به کار برده میشوند، به شرح زیر هستند: • متوتروکسات • هیدروکسی کلروکین این داروها به این دلیل به صورت عمده توسط پزشکان تجویز میشوند که نقش اصلاحی دارند. در کنار این موارد، کسانی که به بیماری آرتروز مبتلا هستند، باید به موارد زیر نیز توجه داشته باشند:• رژیم غذایی سالم:
پروتئینهای گیاهی و حیوانی میتوانند به درمان این بیماری کمک کنند. گوجه فرنگی حاوی مادهای به نام سولانیون است و این ماده برای کنترل التهاب بسیار مفید است.• آب درمانی:
برخی از تحقیقات نشان دادهاند که آب درمانی یکی از روشهایی است که میتواند درد مفاصل را کاهش دهد و برای بهبود بیماری آرتروز مفید است.• توجه به وضعیت بدن:
کسانی که به بیماری آرتروز مبتلا هستند، نباید کارهای سنگین بدنی انجام دهند. این افراد نباید دائما سرپا باشند و بهتر است به سلامتی خود توجه داشته باشند.سوالات متداول
چه علائمی نشاندهنده آرتروز هستند؟
آرتروز عموماً با علائم زیر شناخته میشود:
- درد مفصل: درد مفصل یکی از علائم اصلی آرتروز است. این درد ممکن است پس از فعالیتهای روزمره، حرکت یا استراحت تشدید شود.
- سفتی مفصل: یکی از علائم این بیماری سفتی مفصل است و فرد به سختی میتواند اندام مربوطه را حرکت دهد.
- تورم مفصل: تورم مفصل نیز یکی از نشانههای آرتروز است که معمولا با درد همراه است.
- تغییر در شکل مفصل: در برخی موارد، مفصل ممکن است دچار تغییرات ساختاری شود که منجر به تغییر در شکل و اندازه مفصل شود.
آیا آرتروز درمان دارد؟
بهتر است بدانید تا به حال درمان خاصی برای آرتروز پیشنهاد نشده است. اما با استفاده از دارو میتوان به کنترل این بیماری کمک کرد.
آیا ورزش کردن برای افراد مبتلا به آرتروز مفید است؟
بله! ورزش کردن میتواند از پیشرفت آرتروز جلوگیری کند و علائم آن را بهبود ببخشد.
آیا اضافه وزن میتواند آرتروز را تشدید کند؟
بله! اضافه وزن بار زیادی را به مفاصل وارد میکند و همین امر باعث تشدید شدن بیماری آرتروز میشود.