داروخانه آنلاین

نشانه های ناخن بیمار که باید آن‌ها را جدی گرفت

نشانه های ناخن بیمار که باید آن ها را جدی گرفت!

فهرست مطالبی که در این مقاله می‌خوانید.

ناخن‌های سالم و قوی را می‌توان یکی از شاخص‌های سلامتی افراد به شمار آورد، ولی گاهی اوقات ممکن است ناخن‌های ما به اندازه‌ای که انتظارش را داریم قوی نباشند. اما خبر خوش این است که نگران ناخن بیمار خود و عدم سلامت ناخن نباشید به کمک روش‌های مختلف و طراحی، سلامت ناخن شما که همواره قادرید با ایجاد تغییراتی در عادات و سبک زندگی خود گامی مؤثر در تقویت ناخن‌های خود بردارید. در این مقاله قصد داریم به نکات طلایی برای تقویت ناخن‌ها بپردازیم. آیا اخیراً متوجه تغییر در ناخن خود شده‌اید؟ تغییر رنگ، بافت یا شکل می‌تواند بی‌ضرر باشد. اما این تغییرات در برخی مواقع می‌تواند نشانه‌ های ناخن بیمار باشد.

اگر هر یک از این تغییرات را در ناخن دست و پا مشاهده کردید، وقت آن است که به یک متخصص مراجعه کنید. بیماری‌های ناخن نوعی بیماری یا تغییر در شکل ناخن است. اگر چه ناخن ساختاری است که توسط پوست تولید می‌شود و ضایعات پوستی محسوب می‌شود، اما بیماری‌های ناخن دارای یک طبقه‌بندی مشخص هستند زیرا علائم و نشانه‌های خاص خود را دارند که امکان دارد به سایر شرایط پزشکی مربوط باشد. برخی از شرایط ناخن که علائم عفونت یا التهاب را نشان می‌دهند، ممکن است به پزشک نیاز داشته باشند.

نکاتی کارآمد برای داشتن ناخن مقاوم

  1. تمیز نگه داشتن دستان:

یکی از نکات طلایی برای تقویت ناخن‌ها این است که ناخن‌ها و پوست پیرامون آن‌ها را تمیز نگه دارید. همچنین پاک کردن لاک را با پاک‌کننده‌های فاقد استون انجام دهید. علاوه بر آن می‌توانید پوست مرده و کثیف روی ناخن‌ها و اطراف آن را با کشیدن مسواکی که روی آن صابون مالیده‌اید از بین ببرید.

  1. مصرف مکمل بیوتین جهت تقویت ناخن‌ها:

یکی از ویتامین‌های گروه B بیوتین می‌باشد که به دلیل ویژگی حلالیت در آب، در بدن انسان ذخیره نمی‌شود. شما می‌توانید به شکل روزانه آن را مصرف کنید. این مکمل سبب تقویت ناخن و موهای شما شده و علاوه بر آن، کمک شایانی به عملکرد بهتر سیستم عصبی‌تان خواهد داشت. تخم‌مرغ پخته، انواع سبزیجات و ماهی ساردین از جمله غذاهایی هستند که حاوی این ویتامین می‌باشند. در صورتی که تصور می‌کنید در غذاهایتان به میزان کافی این ویتامین وجود ندارد، می‌توانید مصرف مکمل‌ها را در پیش بگیرید.

  1. محافظت از ناخن‌ها به کمک یک پوشش پایه:

در صورتی که تمایل به لاک زدن ناخن‌هایتان دارید تا از این طریق زیبایی و جذابیت خاصی به آن‌ها ببخشید، می‌توانید اقدام به پوشاندن سطح آن‌ها با یک لایه محافظ نمایید. یکی دیگر از نکات طلایی برای تقویت ناخن بیمار استفاده از انواع مختلف پوشش پایه ناخن یا بیس کت موجود در بازار می‌باشد که فواید زیادی برای ناخن دارند. این پوشش‌ها علاوه بر حفاظت از ناخن‌ها در مقابل آسیب لاک‌ها، دوام بیشتر لاک را نیز به همراه خواهند داشت. برخی از این پوشش‌ها از ویتامین‌های تقویت‌کننده ناخن و مواد معدنی تشکیل شده‌اند.

روش‌های تقویت ناخن

از جمله روش هایی که به کمک آن ها می توان ناخن بیمار را درمان نمود به موارد زیر اشاره داشت:

روغن ویتامین E

علت اصلی ضعف و شکننده شدن ناخن‌ها کمبود رطوبت یا خشکی بیش از اندازه ناخن‌ها است. استفاده از روغن ویتامین E یک روش بسیار کارآمد برای رشد و تقویت ناخن‌ها است که هم به صورت موضعی و هم به صورت خوراکی می‌توان از آن استفاده کرد. برای استفاده از ویتامین E می‌توانید روغن آن را از کپسول خارج کنید و به آرامی و با حوصله روی ناخن‌ها ماساژ دهید تا جریان خون در ناخن و انگشت افزایش پیدا کند. این کار را به مدت 5 دقیقه انجام دهید و اجازه دهید روغن به صورت طبیعی روی ناخن‌ها خشک شود.

از مصرف شیر غافل نشوید

شیر برای سلامت ناخن بیمار بسیار مفید است. یک لیوان شیر و یک تخم‌مرغ آب پز که سرشار از روی است را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید. این دو ماده غذایی برای تقویت ناخن‌های شما فوق‌العاده خواهند بود. مخصوصاً اگر لک‌های سفید بر روی ناخن‌هایتان داشته باشید که نشانه کمبود روی است. شیر به تنهایی تضمینی برای ناخن‌های قوی و بلند نیست. بدن برای افزایش جذب کلسیم به ویتامین‌ها و مواد معدنی دیگری نیز نیاز دارد. بنابراین نسبت به دریافت میزان کافی از ویتامین D، ویتامین K، منیزیم و فسفر اطمینان حاصل کنید.

روش درمان بیماری‌های ناخن

درمان پزشکی

راه‌های درمان بیماری قارچ ناخن به مقدار عفونت بستگی دارد. پزشک ممکن است درمان‌های ترکیبی زیر را امتحان کند.

  1. کرم موضعی که مستقیماً روی ناخن قرار می‌گیرد.
  2. قرص‌های ضد قارچ شامل داروهایی مانند تربینافین با دوز 250 میلی‌گرم در روز
  3. برداشتن قسمت‌های آسیب‌دیده ناخن یا پوست
  4. در برخی از موارد، با استفاده از جراحی کل ناخن باید برداشته شود.

درمان‌های خانگی

  1. استفاده از آب و سرکه
  2. مصرف سیر و زیتون برای ناخن‌ها
  3. استفاده از عصاره برگ انجبار
  4. مصرف روغن درخت چای برای درمان قارچ پوستی مؤثر است.

گاهی اوقات شما می‌توانید سست و شکننده بودن ناخن‌های خود را در خانه درمان کنید، اما برای حل برخی از مشکلات در خصوص ناخن‌ها بهتر است به پزشک متخصص در این زمینه مراجعه کنید، البته اگر با انجام راه‌ها و روش‌های حفظ سلامتی ناخن یا تقویت آن که معرفی کردیم به نتیجه نرسیدید. بیماری‌های مرتبط به ناخن به سختی درمان می‌شوند. این اختلالات اغلب نیاز به درمان طولانی مدت دارد. عوامل متعددی بر سرعت بهبود ناخن‌ها تأثیرگذار است. اما متاسفانه بسیاری از آن‌ها مانند سن و جنسیت قابل تغییر نیستند.

کلام آخر

هر چند روش‌های درمانی متعددی جهت تقویت و بهبود ناخن بیمار وجود دارد، ولی پیروی از یک سبک زندگی سالم نیز در حفظ  زیبایی و سلامتی ناخن‌ها اهمیت زیادی دارد. به کارگیری نکات طلایی برای تقویت ناخن‌ها و توجه به نشانه‌ های ناخن بیمار که در این مقاله ذکر شد، می‌تواند کمک شایانی به شما در این زمینه نماید. همچنین پرهیز از افراط و تفریط و رعایت تعادل جهت تقویت ناخن‌ها نیز بسیار مهم است که موجب عدم سلامت ناخن‌ها نشود، به عنوان مثال عدم زیاده‌روی در لاک زدن ناخن‌ها و پرهیز از به کار بردن بیش از حد لاک پاک‌کن‌ها از جمله این موارد هستند.

اشتراک‌گذاری مطلب:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا