داروخانه آنلاین

جا ماندن کاندوم در واژن

دلیل جا ماندن کاندوم در واژن و روش خارج کردن آن

فهرست مطالبی که در این مقاله می‌خوانید.

یکی از مشکلاتی که می‌تواند باعث ایجاد حس ناخوشایند در افراد شود، جا ماندن کاندوم در واژن در حین رابطه جنسی است. البته می‌توان به راحتی این مشکل را برطرف نمود، ولی ممکن است عوارضی را به همراه داشته باشد؛ بنابراین باید برای خارج کردن کاندوم، اقدامات سریع و اورژانسی را انجام داد. در این صورت احتمال بروز عوارض کمتر می‌شود. با اینکه کاندوم در رحم وارد نمی‌شود، ولی ممکن است بروز عوارضی مانند عفونت واژینال را تجربه کنید. در این مقاله قصد داریم در مورد دلایل بروز این عارضه و روش‌های خارج کردن کاندوم، اطلاعات کافی را در اختیارتان قرار دهیم. پس با ما همراه باشید.

چرا کاندوم در واژن گیر می‌کند؟

دلایل مختلفی وجود دارد که باعث جا ماندن کاندوم در واژن می‌شود. در این قسمت به بررسی مهم‌ترین دلایل می‌پردازیم:

شل شدن آلت تناسلی مرد در زمان برقراری رابطه جنسی

زمان استفاده از کاندوم در بالاترین حالت نعوظ در مردان است. زمانی که مرد احساس نمود که به نعوظ کامل دست یافته، باید کاندوم را به صورت کامل روی اندام تناسلی خود بپوشاند. ممکن است در زمان دخول مجدد، آلت تناسلی حالت نعوظ خود را از دست بدهد و به اصطلاح شل شود. در این صورت اندازه آن کوچک‌تر می‌شود و احتمال خارج شدن کاندوم از روی آلت وجود دارد. برای جلوگیری از این مشکل باید در صورت تغییر حالت مرد، سریعاً آلت تناسلی خود را خارج و کاندوم را در بیاورید. در این صورت احتمال لیز خوردن و جا ماندن کاندوم در واژن کاهش پیدا می‌کند.

عدم استفاده صحیح از کاندوم

استفاده صحیح و مناسب از کاندوم، یکی از مهم‌ترین مسائلی که باید یاد بگیرید. اینکه کاندوم را به صورت کامل روی آلت تناسلی خود قرار داده و تا حد امکان به سمت پایین بکشید، بسیار مهم است؛ زیرا احتمال خارج شدن آن و در نهایت لیز خوردن و در داخل واژن ماندن بسیار کمتر می‌شود. لازم است قبل از استفاده، روش صحیح کامل پوشاندن کاندوم را خوانده و بنا به دستورالعمل روی بروشور یا بسته‌بندی اقدام کنید.

کاندوم با سایز مناسب را انتخاب کنید

یکی از دلایل مهم جا ماندن کاندوم در واژن، عدم انتخاب سایز مناسب آن است. زمانی که سایز کاندوم بزرگ باشد، در زمان استفاده به صورت کامل روی آلت را نپوشانده و به آن نمی‌چسبد. در این صورت احتمال لیز خوردن و جا ماندن آن بسیار بالا می‌رود.

عدم کیفیت مطلوب

در زمان خرید کاندوم باید به کیفیت آن توجه شود. زمانی که کیفیت کاندوم نامرغوب بوده و یا از روان کننده‌های نامناسب استفاده نمایید، احتمال اینکه کاندوم از روی آلت تناسلی سر بخورد، بسیار بالاست. در این صورت حتی ممکن است متوجه خروج کاندوم نشده و در نهایت در داخل واژن گیر کند.

در صورت جا ماندن کاندوم در واژن چه کنیم؟

اگر به هر دلیلی کاندوم در رحم جا ماند، باید اقدامات زیر را انجام دهید:

  • تلاش برای خارج کردن کاندوم در منزل و در صورت عدم موفقیت، مراجعه به پزشک زنان
  • مصرف داروهای ضدبارداری مانند قرص‌های اورژانسی در صورتی که تمایلی به بارداری نداشته و ممکن است این اتفاق ناخواسته پیش آید.
  • مصرف داروهای پیشگیری‌کننده از ابتلا به بیماری‌های مقاربتی در صورتی که شک دارید که شریک جنسی‌تان دچار بیماری‌هایی هست یا خیر؟
  • استفاده از داروهای پیشگیری‌کننده مانند آنتی‌بیوتیک‌ها برای جلوگیری از عوارضی مانند عفونت
  • بعد از گذشت دو هفته، انجام آزمایش‌های تشخیصی و تخصصی جهت اطمینان از عدم بروز بیماری‌ها

روش خارج کردن کاندوم از واژن

در صورت جا ماندن کاندوم در واژن بهتر است قبل از هر چیزی، آرامش خود را حفظ کنید. سپس از روش‌های زیر کمک بگیرید.:

ابتدا بهتر است دست‌ها را کاملاً ضدعفونی نموده و با آب و صابون بشورید. هیچ‌گونه آثار میکروب نباید در لای انگشتان یا ناخن‌ها جا بماند؛ زیرا باعث بروز عفونت می‌شود. به هیچ عنوان نباید ناخن‌ها بلند باشد، زیرا باعث آسیب به بافت داخل واژن می‌شود.

سپس با قلاب کردن یک انگشت و وارد کردن آن در داخل واژن، سعی کنید به کاندوم جامانده دسترسی پیدا کنید.

زمانی که کاندوم را احساس کردید، با نوک انگشت آن را گرفته و خارج کنید. بهتر است ابتدا با انگشت اشاره این کار را انجام دهید تا تسلط بیشتری داشته باشید. اگر نتوانستید به کاندوم دسترسی پیدا کرده و یا آن را خارج کنید، بهتر است از پوزیشن‌هایی کمک بگیرید که امکان دسترسی به داخل واژن وجود داشته باشد.

مهم‌ترین نکته دقت در زمان خارج کردن کاندوم است. به هیچ عنوان نباید باعث پارگی یا سوراخ شدن کاندوم نمایید. به‌خصوص زمانی که مایع منی در داخل کاندوم است؛ زیرا باعث نشت اسپرم‌ها به بیرون شده و احتمال بارداری را افزایش می‌دهد.

در نهایت بعد از خارج کردن کاندوم، آن را کاملاً بررسی نمایید. اینکه سالم باشد و پاره نشده باشد؛ زیرا جا ماندن مقدار کمی از کاندوم نیز باعث ایجاد عوارض خطرناکی شده که شاید متوجه نشوید. ولی در آینده باعث بروز عفونت و یا مشکلاتی از این قبیل گردد.

نکات مهم در زمان خارج کردن کاندوم از واژن

بهتر است در زمان خارج کردن کاندوم از واژن، موارد زیر را رعایت نمایید:

  • استفاده هم‌زمان از انگشت اشاره و یا وسط در زمان خارج کردن کاندوم برای دسترسی راحت و جلوگیری از جا ماندن کاندوم در رحم
  • استفاده از ژل و روان کننده برای راحت‌تر خارج کردن کاندوم
  • عدم استفاده از وسایل نوک تیز مانند قیچی و یا موچین به دلیل احتمال آسیب به بافت واژن و نیز پارگی کاندوم و خارج نشدن تمام آن
  • عدم استرس و اضطراب به دلیل انقباض عضلات واژن و جلوگیری از خارج کردن راحت کاندوم

در نهایت اگر با روش‌های بالا نتوانستید کاندوم را از رحم خارج کنید، بهتر است سریعاً به پزشک زنان مراجعه نمایید. پزشک با استفاده از دستگاه‌های مخصوص، دهانه واژن را باز و کاندوم را خارج می‌کند.

عوارض جا ماندن کاندوم در واژن

جا ماندن کاندوم در واژن می‌تواند باعث بروز عوارض زیادی گردد. از جمله این عوارض می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بروز عفونت در واژن به دلیل جا ماندن کاندوم و ایجاد عوارضی مانند بوی ناخوشایند در اثر عفونت و تغییراتی در ادرار
  • احتمال بروز بیماری‌هایی مانند عفونت کلامیدیا تناسلی، سیفلیس، سوزاک، زگیل یا تبخال تناسلی، البته این موارد در صورت جا ماندن کاندوم در مدت زمان طولانی رخ می‌دهد.

کلام آخر

جا ماندن کاندوم در وازن یکی از مشکلاتی است که ممکن است در حین رابطه جنسی پیش آید. البته با اقداماتی می‌توان جلوی این مشکل را گرفت. از جمله استفاده از کاندوم مناسب و تناسب آن با اندازه آلت تناسلی مردان، استفاده از کاندوم با کیفیت و یا ژل‌های مرغوب، شل شدن آلت تناسلی بعد از استفاده از کاندوم، عدم استفاده درست و صحیح از این وسیله پیشگیری جزو این موارد هستند. در صورت بروز این عارضه و ماندن کاندوم در رحم، باید ابتدا خون‌سردی خود را حفظ کرده و از روش‌هایی که گفته شد، کاندوم را خارج کنید. در غیر این صورت سریعاً به پزشک زنان مراجعه و درمان را آغاز کنید.

برای جلوگیری از بروز عوارضی مانند بارداری ناخواسته، بیماری‌های مقاربتی و … باید تحت نظر پزشک، استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها و چکاپ را مورد توجه قرار دهید. در این صورت نه تنها آسیبی به بدن زنان وارد نمی‌شود، بلکه جلوی بسیاری از عوارض ناخواسته نیز گرفته می‌شود.

اشتراک‌گذاری مطلب:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا