داروخانه آنلاین

کاندوم دهانی چیست

کاندوم دهانی چیست و چگونه باید از آن استفاده کرد؟

فهرست مطالبی که در این مقاله می‌خوانید.

کاندوم‌ها یکی از ابزارهای بسیار مهم جهت ارتقای کیفیت رابطه جنسی محسوب می‌شوند. در پاسخ به این سؤال که کاندوم دهانی چیست؟ باید گفت که مهم‌ترین وظیفه‌ای که بر عهده دارد محافظت از دهان فرد است. تمایلات و بازیگوشی‌های جنسی در هر فردی متفاوت است. این تفاوت‌ها باعث شده که با راه‌های متفاوتی از رابطه جنسی لذت ببرند و رسیدن به نقطه اوج لذت جنسی را با همین تفاوت‌ها تجربه کنند. یکی از این راه‌ها برقراری رابطه دهانی یا (اورال) نام دارد. رابطه دهانی به رابطه‌ای گفته می‌شود که زن و مرد از لب و دهان خود برای تحریک آلت جنسی همسر خود استفاده کنند.

این نوع از رابطه بین زوجین متعارف است و امری عادی می‌باشد؛ اما در این میان برخی زوجین هستند که علاقه‌ای به این نوع رابطه‌ها نداشته و از آن لذت نمی‌برند. برخی از آن‌ها به دلیل وسواسی که دارند یا نگرانی در مورد مسائل بهداشتی به این نوع رابطه میلی نشان نمی‌دهند. افراد دیگری نیز هستند که رابطه دهانی را خلاف شرع دانسته و از آن خودداری می‌کنند. هرچند از نظر دین اسلام این رابطه جنسی در صورتی که منجر به ورود ترشحات آلت جنسی به دهان نشود ایرادی نخواهد داشت. در ادامه این مقاله به بررسی نحوه استفاده از کاندوم زبانی و عوارض مصرف کاندوم دهانی می‌پردازیم.

فواید و عوارض کاندوم دهانی

کاندوم دهانی درست همانند کاندوم از جنس لاتکس ساخته شده است. این کاندوم‌ها حرارت را به خوبی منتقل کرده در عین حال تا میزان 98 درصد از انتقال بیماری‌ها و عفونت‌های احتمالی در برقراری رابطه جنسی را کاهش بدهد. کاندوم دهانی به شکل صفحه‌ای از جنس لاتکس است و به طور کامل بر روی آلت تناسلی هر یک از طرفین رابطه قرار می‌گیرد. هر دو نوع کاندوم دهانی در رنگ‌ها و طعم‌های مختلف تولید می‌شود. اینکه بهترین طعم کاندوم دهانی چیست؟ بستگی به سلیقه شخص مصرف‌کننده دارد. یکی از معایب کاندوم دهانی این است که طعم خوبی ندارد. برای همین بسیاری از افراد برای برقراری رابطه دهانی تمایل چندانی نشان نمی‌دهند.

استفاده از کاندوم دهانی یا سد دندانی برای جلوگیری از دفع مایعات بدن، می‌تواند به پیشگیری از تعدادی از بیماری های مقاربتی از جمله HIV و HPV که عامل اصلی سرطان‌های دهان و حلق هستند، کمک کند.

برخی از افراد هم هستند که از کاندوم‌های دهانی طعم دار استفاده می‌کنند که به وسیله اسانس‌های مجاز خوراکی مانند توت فرنگی، نعنا و … طعم‌دار شده‌اند در هنگام برقراری دخول در رابطه جنسی ممکن است طعم کاندوم چندان مورد توجه شما قرار نگیرد اما در هنگام رابطه جنسی دهانی کاملاً متفاوت است. حتماً تا به حال به طعم دستکش دندان‌پزشک خود دقت کرده‌اید. دستکش‌های دندان‌پزشکی نیز از جنس لاتکس تولید شده‌اند. لاتکس به خودی خود بو و طعم نامطلوبی دارد و در هنگام برقراری رابطه جنسی دهانی می‌تواند برای فرد ناخوشایند باشد. برای همین بهتر است از کاندوم‌های دهانی طعم دار استفاده شود. در صورتی که به برقراری رابطه دهانی علاقه داشته باشید، می‌توانید بدون نگرانی از عوارض مصرف کاندوم دهانی و با انتخاب یک گزینه مناسب از رابطه جنسی با همسرتان لذت ببرید.

انواع کاندوم های طعم دار

بیشتر بخوانید: کاندوم طعم دار چیست؟

طرز استفاده از کاندوم زبانی

کاندوم زبانی نوعی کاندوم است که در طول رابطه جنسی دهانی استفاده می‌گردد. این کاندوم با هدف محافظت در برابر عفونت مسری حاصل از بیماری‌های آمیزشی اعم از کلامیدیا، ویروس پاپیلوم انسانی و ایدز تولید و عرضه می‌شود. با توجه به تحقیقات مرکز کنترل و پیشگیری بیماری 85 درصد از بزرگسالان در بین 18 تا 44 سال با شریک جنسی خود رابطه جنسی دهانی دارند. از این رو، کاندوم زبانی یکی از مؤثرترین شیوه‌های پیشگیری از عفونت‌ها است. کاندوم زبانی در مقایسه با سایر کاندوم‌های سنتی دارای طراحی منحصر به فردی بوده و از انتها باز تر است تا به راحتی بر روی لب‌ها قرار بگیرد و آن‌ها را پوشش بدهد. اگر چه کاندوم زبانی یک نوع پوشش بر روی زبان و دهان است؛ اما مانع از تحریک‌پذیری شریک جنسی حتی بدون تماس مستقیم با مهبل (واژن) نمی‌شود.

برای استفاده از کاندوم زبانی ابتدا باید یک کاندوم مردانه و زنانه را از بسته‌بندی خارج کنید و مطمئن شوید که هیچ گونه پارگی یا سوراخ در آن وجود ندارد. سپس آن را کاملاً پاره کنید و روی مهبل یا مقعد قرار دهید. برای این کار می‌توانید از کاندوم‌های مردانه طعم دار استفاده کنید.

ضرورت استفاده از کاندوم دهانی

در صورتی که تمایل به برقراری رابطه دهانی یا همان (اورال) را دارید. مهم‌ترین نکته‌ای باید در نظر داشته باشید بهداشت جنسی می‌باشد. بسیاری از زوجین گمان می‌کنند که تنها راه انتقال بیماری‌های جنسی عمل دخول می‌باشد؛ در صورتی که بسیاری از بیماری‌های جنسی که با عمل دخول منتقل می‌شوند. با رابطه اورال یا همان رابطه دهانی هم امکان انتقالش وجود دارد. از جمله بیماری‌های جنسی که امکان ابتلا به آن‌ها در رابطه دهانی وجود دارد می‌توان به کلامیدیا، سوزانک، سفلیس، فونت مخمر، زونا، هپاتیت A.B.C و ایدز یا همان HIV اشاره کرد.

استفاده از وسایل جلوگیری از بارداری، از بیماری های مقاربتی نیز جلوگیری میکند.

حالا با این توضیحات متوجه ضرورت استفاده از کاندوم دهانی شده‌اید. هر چند که پیشرفت‌های پزشکی و بهداشتی در این زمینه باعث جلوگیری از بسیاری از بیماری‌ها شده است و از راه‌های پیشگیری از این بیماری‌ها می‌توان به استفاده از ژل‌های شستشو دهنده بهداشتی برای بانوان و فوم‌های شستشوی بهداشتی برای آقایان اشاره کرد. با استفاده از این ژل‌ها و فوم‌ها که باید ناحیه تناسلی را قبل از رابطه جنسی شستشو دهید، می‌توانید از بیماری‌های احتمالی پیشگیری نمایید. دقت کنید که برای برقراری رابطه جنسی دهانی از کاندوم مخصوص به این کار استفاده کنید. در صورت در دسترس نبودن کاندوم دهانی می‌توانید با استفاده از کاندوم‌های معمولی یک کاندوم دهانی درست کنید. استفاده از کاندوم‌های رنگی یا کاندوم‌های آغشته به مواد روان کننده یا تأخیری اصلاً توصیه نمی‌شوند. برای ساخت کاندوم دهانی با استفاده از کاندوم‌های معمولی، بهترین انتخاب کاندوم‌های ساده یا کلاسیک هستند.

کاندوم و فوم شستشو

نکات مهم در خرید کاندوم زبانی

در تعریف کاندوم زبانی چیست متوجه شدیم که برای ایجاد رابطه دهانی یا باید از کاندوم‌های مردانه طعم دار کمک بگیریم. همچنین می‌توان کاندوم زنانه را برش داده و روی مهبل قرار دهیم؛ اما چند مورد بسیار مهم در زمان خرید کاندوم زبانی شما را از عوارض مصرف کاندوم دهانی در امان نگه می‌دارد.

  • کاندوم‌هایی که روی زبان می‌کشند و تبلیغات آن‌ها را در بعضی سایت‌ها مشاهده می‌کنید، به هیچ عنوان تاثیرگذار نخواهند بود.
  • بهتر از برای برقراری رابطه دهان به آلت تناسلی از کاندوم‌های مردانه طعم دار استفاده کنید و قبل از استفاده از پاره نبودن آن مطمئن شوید.
  • به هیچ عنوان در رابطه دهانی روی کاندوم از مواد غذایی یا انواع روغن‌ها استفاده نکنید. این کار ایمنی کاندوم را کم کرده و آن را در معرض پارگی قرار می‌دهد.
  • حتماً به تاریخ انقضای کاندوم توجه کنید چرا که امکان ابتلا به مسمومیت وجود دارد.

توجه به تاریخ انقضای کاندوم، باعث جلوگیری از مسمومیت میشود.

کلام آخر

همانطور که مطالعه کردید، در این مقاله در مورد این که کاندوم دهانی چیست و مزایای استفاده از کاندوم زبانی صحبت کردیم. از عوارض عدم مصرف کاندوم دهانی نیز می‌توان به انواع بیماری‌ها اعم از تبخال دهانی، تاول و زخم ها در اطراف بینی و دهان، بیماری سیفلیس، کلامیدیا و بیماری‌های مشابه دیگر اشاره کرد.

اشتراک‌گذاری مطلب:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا