داروخانه آنلاین

دلیل کاهش میل جنسی

9 علت کاهش میل جنسی در خانم هاکه نمیدانید!

فهرست مطالبی که در این مقاله می‌خوانید.

تحقیقات نشان داده که تقریبا”3/1 زنان در سنین باروری از کاهش میل جنسی رنج میبرند که علت آن را نمی دانند.در این مقاله 9 مورد مهم آن را مطرح کرده ایم
کاهش میل جنسی در خانم ها باعث ایجاد نارضایتی های زیادی در روابط زناشویی می شود. این مشکل ممکن است برای خیلی از خانم ها باعث ایجاد استرس و نگرانی شوذ. ولی باید گفت با راهکارهایی می توان این مشکل را برطرف و روابط را به وضعیت قبل بازگرداند. ولی قبل از این باید بدانیم علت کاهش میل جنسی چیست و سپس به بررسی روش های حل این مسئله بپردازیم.

علل کاهش میل جنسی در خانم ها چیست؟

آگاهی از علت کاهش میل جنسی در خانم ها کمک بزرگی به حل این مسئله خواهد کرد. درک این نکنه از طرف مردان مهم است که کاهش میل جنسی درخانم ها به معنی از بین رفتن علاقه و عاطفه در روابط زناشویی نیست. بلکه بهتر است ابتدا این مسئله ریشه یابی شده و سپس به درمان آن پرداخت.

علت کاهش میل جنسی:

1)استرس ها و اضطراب های روزمره

مسائل روحی و روانی از دلایل بسیار مهم برای کاهش رغبت خانم ها برای ایجاد رابطه جنسی به شمار می رود. استرس های کاری، شغلی، تحصیلی، خانوادگی و … از جمله مواردی است که باید مورد بررسی قرار گرفته و رفع شوند. بهترین راهکار، مشاوره و همفکری با افرادی است که در این زمینه تخصص داشته و از راه های علمی می توانند سطح استرس را در خانم ها کمتر کنند. ولی صحبت کردن و بیان علت استرس در روابط بین زنان و مردان یکی دیگر از روش ها برای کاهش این مسئله و رفع آن به شمار می رود.

2ایجاد رابطه جنسی صحیح

برخی از مردان در ایجاد روابط جنسی بسیار ضعیف عمل می کنند. اینکه رابطه جنسی فقط باید برای رفع نیازهای مردان باشد، تفکری اشتباه است. میل جنسی در زنان و مردان یکسان و یکی از غرایز بسیار مهم در همه افراد است که تأثیر زیادی در چگونگی و کیفیت زندگی دارد. بنابراین نمی توان آن را نادیده گرفت و به یک رابطه کوتاه و خلاصه شده در ارضای نیازهای جنسی مردان ختم کرد. لازم است برای تشویق خانم ها به ایجاد روابط جنسی پرشور و صحیح، روش های برقراری این روابط را بیاموزید. در این زمینه مشاوران و سکس تراپیست ها می توانند کمک کننده باشند.

3)داروهایی که مصرف می کنید

یکی دیگر از علت های کاهش میل جنسی در خانم ها، مصرف داروها است. داروهایی که برای رفع افسردگی، ضدبارداری و یا کاهش فشار خون مصرف می شوند، از جمله این موارد است. بهتر است قبل از هر اقدامی با مشورت با پزشک خود در مورد کاهش میل جنسی و داروهایی که مصرف می کنید، مشورت نمایید. در مواردی می توان دز داروها را تغییر داد و یا از داروهای جایگزین که عوارض کمتری را به دنبال دارند، استفاده نمود. ولی نکته مهم این است که این داروها بسیار حساس هستند و خودسرانه نباید دز آن ها را کم و زیاد و یا به صورت کامل قطع کرد. زیرا ممکن است حالت های قبل از بیماری با شدت بیشتری بازگشته و مشکل را چند برابر کند.

4)دیدگاهی که فرد از خود دارد

مقایسه خود با افراد دیگر می تواند تأثیر منفی در دیدگاه فرد نسبت به خودش داشته باشد. امروزه ملاک های زیبایی و جذابیت در داشتن اندام هایی متناسب و بدون هیچ عیب و نقص و صورت های جراحی شده خلاصه شده است. زمانی که خانم ها مدام با این افراد ایده آل مواجه می شوند، دیدگاهشان نسبت به اندام و چهره خود منفی بوده و خود را به اندازه کافی خوب نمی بینند تا بتوانند در رابطه جنسی موفق عمل کنند. در بسیاری از موارد نیز این تفکر منفی نسبت به فرد از دوران کودکی شکل می گیرد و شخص مدام خود را سرزنش کرده و از وضعیت فعلی راضی نیست. بهترین کمکی که می شود به این افراد نمود، صحبت کردن در مورد ویژگی های مثبت، عدم مقایسه با افراد دیگر و تلقین احساس رضایت از ایجاد رابطه جنسی است.

5)نقش های حمایتی و مراقبتی زیاد در خانم ها

بسیاری از زنان به محض ورود به رابطه زناشویی و بعد از تولد فرزندان به شدت در نقش مادرانگی غرق شده، بطوری که سایر مسائل را تحت تأثیر قرار می دهند. فشارهای روحی و روانی زیادی که در این بین وارد می شود، مانع از ایجاد رابطه سالم و صحیح جنسی بین طرفین می شود. لازم است به افرادی که در این شرایط قرار می گیرند، کمک شود. کم کردن بار مسئولیت، همکاری در انجام فعالیت های روزمره، پذیرفتن قسمتی از نقش های مراقبتی و … می تواند کمک بزرگی به بهبود روابط زناشویی و جنسی گردد.

6)فشارهای کاری و شغلی

امروزه اکثر خانم ها شاغل هستند و فشار کاری زیادی را تحمل می کنند. هرچه این فشارها و دغدغه های شغلی بیشتر باشد، کمیت و کیفیت ایجاد روابط جنسی نیز تحت تأثیر قرار می گیرد. از طرفی مسئولیت کارهای منزل، آشپزی، بچه داری و … نیز تا حدودی بسیار زیادی با خانم ها است که خستگی زیادی را به همراه دارد. ممکن است مردان برای فرار از فشارهای شغلی تمایل زیادی به ایجاد رابطه جنسی داشته باشند. ولی این در مورد خانم ها صادق نیست و برعکس عمل می کند. لازم است در این زمینه هم به خانم ها کمک کرد و شرایط را به نحو صحیحی مدیریت نمود.

7)تأثیر هورمون ها بر روی خانم ها

یکی از مهم ترین هورمون هایی که در بدن خانم ها ترشح می شود، هورمون استروژن است. کاهش ترشح این هورمون منجر به کاهش میل جنسی در خانم ها می شود. این هورمون در دوران بارداری و شیردهی و نیز یائسگی کاهش یافته و عوارضی مانند خشکی واژن و احساس درد در زمان برقراری رابطه جنسی را به همراه دارد و بهتر است آزمایشات لازم را در این خصوص انجام داده و در صورت بروز مسئله، با پزشک مشورت نمایید.

8)توقعات خود را از رابطه جنسی بیان کنید

کیفیت روابط جنسی تأثیر زیادی در کم و زیاد شدن آن دارد. داشتن توقعات زیاد جنسی از طرف مردان، یکی از دلایل کاهش میل جنسی در خانم ها به شمار می رود. به هیچ عنوان نباید تصور شود که روابطی که در فیلم های پورن و یا در صحنه های جنسی دیده می شود، در روابط جنسی با همسر تجربه شود. زیرا این فیلم ها در شرایط خاص و با هدف تجاری تولید و عرضه می شود. بنابراین سعی کنید در حد معقول و ایده آل ، خواسته ها و توقعات جنسی خود را با همسرتان در میان بگذارید.

9)بیماری هایی که با آن درگیر هستید

یکی دیگر از علل کاهش میل جنسی در خانم ها، بیماری ها هستند. بیماری هایی مانند دیابت، بیماری های قلبی عروقی، آرتریت، انواع سرطان ها، بیماری های مقاربتی و … باعث ایجاد مشکل در برقراری رابطه جنسی با کیفیت دارند.

کلام آخر

برای داشتن زندگی آرام و بانشاط، لازم است رضایت جنسی طرفین به عنوان یکی از عوامل تأثیرگذار مورد بررسی قرار گیرد. کاهش میل جنسی در خانم ها یکی از عوامل منفی در روابط زناشویی به شمار می رود. برای رفع این مشکل بهتر است ابتدا با دلایل ایجاد آن آشنا شده و سپس به بررسی راهکارهای حل آن بپردازید.

اشتراک‌گذاری مطلب:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا