داروخانه آنلاین

تقویت میل جنسی بانوان

تقویت میل و عملکرد جنسی زنان

فهرست مطالبی که در این مقاله می‌خوانید.

یکی از مسایلی که با گذشت زمان و تحت تاثیر عوامل مختلف دستخوش تغییرات می شود، میل جنسی در زنان است. برای تقویت میل و عملکرد جنسی زنان راهکارهای مختلفی از قبیل استفاده از داروهای درمان کننده و یا تغییراتی در سبک زندگی پیشنهاد می شود.

علائم کاهش میل جنسی در زنان

برای درمان و تقویت میل و عملکرد جنسی زنان بهتر است ابتدا با نشانه های بروز این مشکل آشنا شویم. این علائم عبارتند از:

  • عدم تمایل به ایجاد رابطه جنسی
  • عدم تمایل به هرگونه فعالیت جنسی
  • ترس و نگرانی از شروع روابط جنسی
  • عدم لذت و رسیدن به ارگاسم در رابطه جنسی
  • احساس درد در حین برقراری رابطه جنسی

چه عللی می تواند باعث کاهش میل و عملکرد جنسی در زنان شود

هر تغییری در بدن انسان معلول اتفاقاتی است که در زندگی افراد پیش می آید. کاهش میل جنسی در زنان نیز از این قانون تبعیت می کند. علل کاهش میل و عملکرد جنسی در زنان شامل موارد زیر می شود:

بیماری ها و مشکلات جسمی در زنان

این مشکلات مربوط به انواع بیماری ها، مشکلات جسمی و داروهایی می شود که فرد مصرف می نماید. بیماری هایی مانند دیابت، کم کاری تیروئید، کم خونی، بیماری های مربوط به قلب و عروق مانند فشار خون بالا و بیماری های عصبی و روانی از جمله شایع ترین موارد هستند. معمولا داروهایی که برای کنترل وضعیت جسمی بیمار نیز تجویز می شود، می تواند از دلایل کاهش میل جنسی در زنان به حساب آیند. از جمله این داروها می توان به سروتونین اشاره کرد که برای مهار افسردگی تجویز می شود.

تغییرات در هورمون های زنانگی

تغییراتی که در میزان ترشح هورمون های زنانه ایجاد می شود، یکی دیگر از علل کاهش میل و عملکرد جنسی در زنان به شمار می روند. یائسگی با کاهش میزان ترشح استروژن، خشکی واژن و … یکی از این موارد است. بارداری و دوران شیردهی نیز یکی از دوره هایی هستند که فرد تمایل کمتری به برقراری رابطه جنسی دارد. تغییرات جسمی که به دنبال این مراحل پیش می آید، جزو عوامل بازدارنده برای ایجاد و شروع رابطه مقاربتی در افراد هستند.

مشکلات و مسایل عاطفی و زناشویی

روابط عاطفی بین زوجین می تواند به عنوان یکی از ابزارها برای تقویت میل و عملکرد جنسی زنان به حساب آید. مشکلات در این روابط نیز تاثیر مخربی بر روی روابط جنسی زوجین برجا خواهد گذاشت. مسایلی مانند خیانت، عدم توانایی در برطرف کردن نیازهای جنسی زنان، دعواهای مکرر خانوادگی و مواردی از این قبیل از عوامل و علل نیاز به تقویت میل و عملکرد جنسی زنان هستند. امروزه روانشناسان و مشاوران تحت عنوان سکس تراپیست در زمینه رفع اختلالات جنسی فعالیت دارند. صحبت در مورد مشکلات جنسی و عدم رغبت به برقراری رابطه جنسی می تواند کمک بزرگی به برطرف کردن آن نماید. با این روش درمانی می توان آموزش های لازم را در جهت کم کردن مسایل عصبی و روانی و برقراری رابطه سالم دریافت کرد.

روش های تقویت میل و عملکرد جنسی زنان

درمان و تقویت میل جنسی در زنان نیاز به بررسی علل کاهش این میل دارد. در صورت یافتن دلیل اصلی، راهکارهایی برای رفع این مشکل وجود دارند که در این قسمت به بررسی آن ها می پردازیم:

دارو درمانی یکی از روش های تقویت میل جنسی در زنان

داروهایی که برای درمان بیماری های مختلف مصرف می شود، خود ممکن است از دلایل کاهش میل جنسی در زنان به شمار روند. بهتر است با پزشک خود در مورد داروهایی که مصرف می کنید، صحبت کرده و اطلاعات لازم را در اختیار او قرار دهید. ممکن است بتوان با جایگزین کردن داروها، به تقویت میل و عملکرد جنسی زنان کمک زیادی نمود. از طرفی دارودرمانی و تجویز دارو برای تقویت میل جنسی یکی دیگر از راهکارها می باشد. استفاده از مکمل تقویت جنسی زنان یکی از بهترین و موثرترین روش ها برای رفع مشکلات جنسی در زنان است. این محصولات به صورت قطره خوراکی، پودر خوراکی و کپسول عرضه می شود.

مزایای استفاده از مکمل تقویتی جنسی زنان

مکمل های تقویتی با افزایش میل جنسی در زنان، تمایل به افزایش رابطه زناشویی را افزایش می دهند. کمبود آهن یکی از دلایل کاهش اشتیاق برای شروع رابطه جنسی است. این مکمل ها با دارابودن مواد معدنی موثر می توانند تا حدودی زیادی این کمبودها را جبران نمایند. در کنار تحریک برای ایجاد رابطه، لذت بردن و رسیدن به ارگاسم نیز بهبود می یابد. یکی از دلایل مهم عدم رضایت زنان به ایجاد رابطه، احساس درد در زمان نزدیکی به علت خشکی واژن است. این مکمل ها باعث حالت روان کنندگی ناحیه تناسلی برای رفع این مشکل است.

معایب استفاده از مکمل های تقویت جنسی زنان

همه داروها در کنار مزایایی که دارند، عوارضی را به همراه دارند. این مکمل ها در صورتی که تحت نظر پزشک معالج تجویز و مصرف شود، هیچگونه عوارض زیان باری را به همراه نخواهد داشت. ولی مصرف بیش از حد و خارج از نیاز بدن می تواند باعث بروز عوارضی برای فرد شود.

هورمون درمانی

تغییرات در هورمون های زنانه از دیگر علل جلوگیری از ایجاد رابطه جنسی در زنان به شمار می رود. کاهش استروژن را می توان با استفاده از قرص، اسپری و ژل هایی که حاوی این ماده هستند، جبران نمود.

تغییرات در سبک زندگی رومزه

فعالیت های بدنی، کنترل استرس های عصبی و عوامل ایجاد کننده آن، ترک عادات نادرست مانند مصرف مشروبات الکلی، سیگار، دخانیات و … راهکارهایی برای بهبود و تقویت میل و عملکرد جنسی زنان به شمار می روند. تغییراتی که در سبک زندگی ایجاد می شود باید تداوم داشته و مستمر باشد تا بتوان به نتیجه لازم دست یافت.

کلام آخر

ایجاد رابطه سالم در زندگی زناشویی تاثیر مستقیمی بر کیفیت زندگی افراد دارد. تقویت میل و عملکرد جنسی زنان در زنانی که به دلایلی مانند مشکلات روحی و عصبی، مشکلات و بیماری های جسمی، تغییرات در هورمون های زنانه و یا سبک غلط زندگی دچار مشکل در ایجاد و شروع روابط جنسی دارند، یکی از بهترین راهکارها برای حفظ و دوام زندگی زناشویی به شمار می روند. با هورمون درمانی، شرکت در جلسات مشاوره و روان درمانی، تغییر و اصلاح سبک زندگی و … می توان به این هدف نایل آمد.

 

 

 

اشتراک‌گذاری مطلب:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا